• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Η Madonna στη Μύκονο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη σταρ, που διαμένει σε πολυτελέστατο σκάφος, έχει ξετρελαθεί από τα κρυστάλλινα νερά και τις άλλες φυσικές ομορφιές του Νησιού των Ανέμων. Η είδηση της παραμονής της βασίλισσας της Pop στη Μύκονο έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο κοσμοπολίτικο νησί, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι την έχουν δει να κολυμπά στον Πάνορμο.

Η προσωπική ασφάλεια της Star, παρακολουθεί την κάθε της κίνηση, φροντίζει να κρατά τα ανεπιθύμητα βλέμματα μακριά τόσο από τη διάσημη σταρ όσο και από την παρέα της. Δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει φωτογραφίες από τις διακοπές της να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Madonna επέλεξε τη χώρα μας για τις ολιγοήμερες διακοπές της, καθώς είναι κάτι που έχει κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «βασίλισσα της ποπ» βρέθηκε στο Νησί των Ιπποτών πριν μεταβεί στη Μύκονο. Με το πολυτελέστατο σκάφος της επισκέφτηκε πολλές από τις γνωστές παραλίες του νησιού, ενώ έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιες που μπορεί να προσεγγίσει κανείς μόνο από τη θάλασσα. 

Οπως μαθαίνουμε, η Μαντόνα κατέγραψε πολλές από τις ομορφιές της Ρόδου σε βιντεοκάμερα, καθώς είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει μία από τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις στο «σμαραγδένιο νησί». Η διάσημη τραγουδίστρια περίμενε πώς και πώς τις ημέρες αυτές για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί ύστερα από μια κουραστική περίοδο που πέρασε λόγω των γυρισμάτων της νέας ταινίας που σκηνοθετε...

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greece Sun © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie