• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακό;

Παρά το γεγονός ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη και η θερμοκρασία αυξάνεται διαρκώς, η πλειοψηφία των Αμερικανών αποφεύγει να χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης Marist. 

Όπως επισημαίνεται στη δημοσκόπηση, μόνο το ένα πέμπτο των Αμερικανών χρησιμοποιούν αντηλιακό καθημερινά και λιγότεροι από το ένα τρίτο το χρησιμοποιούν έστω μερικές ημέρες στη διάρκεια του χρόνου.

Στο νότο το 46% δεν χρησιμοποιούν ποτέ αντηλιακό
Παρά την έμφαση που δίνεται στις μέρες μας στην ανάγκη να χρησιμοποιούμε αντηλιακή προστασία και στην έξαρση των κρουσμάτων καρκίνου του δέρματος, περίπου το 40% των Αμερικανών δεν χρησιμοποιούν ποτέ και μόνο το 9% χρησιμοποιούν κάθε μέρα, όπως προέκυψε από τη δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 1.004 ανθρώπων.

Μία από τις περιοχές με τη μικρότερη χρήση αντηλιακό είναι ο Νότος, όπου το 46% των ανθρώπων δεν χρησιμοποιούν καθόλου αντηλιακό στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ηλικιακή ομάδα με το χαμηλότερο ποσοστό χρήσης αντηλιακού είναι 18 με 29 χρονών (4%), οι άνδρες χρησιμοποιούν λιγότερο - 48% δεν χρησιμοποιούν ποτέ- ενώ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι υψηλότερα αμειβόμενοι το χρησιμοποιούν περισσότερο.

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greece Sun © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie