• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Μύκονος...

Η Μύκονος είναι το πιο διάσημο ελληνικό νησί. Κοσμοπολίτικο που  προσελκούσε και προσελκύει πολύ τουρισμό και διασημότητες από όλον τον κόσμο. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς γιατί είναι ‘must’ για τις διακοπές.

Η Μύκονος είναι ένας πολυποίκιλος προορισμός και προσφέρει κάτι για όλα τα γούστα. Είτε ψάχνετε για απομονωμένες παραλίες, ατμόσφαιρα beach party, αρχαιολογικούς χώρους, ρομαντικά δείπνα, πολύβουες ταβέρνες, κοσμοπολίτικα εστιατόρια ή γκλάμουρ νυχτερινή ζωή, εδώ θα βρείτε λίγο από όλα. Η Μύκονος είναι διάσημη για την ξέφρενη και πολυποίκιλη νυχτερινή ζωή της.

Απευθείας διεθνείς πτήσεις charter και τακτικές εσωτερικές πτήσεις από Αθήνα εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Μυκόνου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επειδή είναι τόσο διάσημη, η Μύκονος γεμίζει πραγματικά κατά την υψηλή περίοδο, μα γι’ αυτούς που τους αρέσουν το πλήθος, η διασκέδαση και το ολονύκτιο ξεφάντωμα, οι διακοπές στη Μύκονο είναι ιδανικές.

Η Μύκονος είναι πανέμορφη με ένα υπέροχο βουνίσιο τοπίο, πεντακάθαρα νερά, μεγάλες και οργανωμένες παραλίες με χρυσή άμμο, πανέμορφες εκκλησίες, εκκλησάκια, ανεμόμυλους και παραδοσιακά χωριά.

Η αρχιτεκτονική είναι αντιπροσωπευτική των Κυκλάδων με λευκά σπιτάκια με επίπεδες οροφές, μπλε πόρτες και παράθυρα, στενά πλακόστρωτα, μπαλκόνια γεμάτα λουλούδια και μια παραδοσιακή, μαγική ατμόσφαιρα.

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greece Sun © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie